KUMPULAN Kata-kata Ucapan Malam Satu Suro Bahasa Jawa 2022 1 Muharram 1444 Hijriyah

Posted on

Kata-kata ucapan malam satu Suro 2022 bahasa Jawa terbaru bisa dipilih dalam artikel ini.

Malam ini menjadi awal sekaligus pembuka bulan Suro.

Jangan sampai ketinggalan meramikannya dengan salah satunya memberikan kata ucapan.

Kata-kata ucapan malam satu Suro yang sedang populer bisa cek berikut ini.

  • Sugeng Rawuh 1 Suro! Sing sopo wonge gelem ngrekso badan lan jiwo dewekke bakal tinemu opo sing dikarepake.
  • Tresna kanggo manungsa mung amerga katresnane marang Gusti Allah sing Nyipta’aken manungsa!
  • Sugeng Rawuh 1 Suro! Ojo adigang adigung adiguna mergo saben manungso duweni tanggung jawab lan ora iso selak marang Gusti.
  • Wong kan paling utomo inggih menika ingkang inggil jiwonipun lan akhlake.
  • Sugeng Rawuh 1 Suro! Dino iki iku hadiah paling apik seko usaha wingi, kanggo ngawali tahun baru islam malam 1 Suro.
  • Sugeng warsa enggal 1444 H kagem kita sedaya, mugi-mugi kita tambahi sedaya kabecikan ing taun punika!

Segera pilih dan bagikan kata-kata satu Suro bahasa Jawa tersebut ke media sosial atau lainnya. (04)